Ik ben voor de behandeling gekomen omdat ik met mezelf in de knoop zat door verschillende omstandigheden en ik voor mij zelf niet het juiste pad kon vinden om met de omstandigheden om te gaan. Door de behandeling kan ik nu de juiste keuzes maken en heb ik weer meer zelfvertrouwen
read more

M (41)

Ik ben bij Angelique terecht gekomen op een moment dat ik mezelf helemaal aan het kwijtraken was. Ik voelde me elke dag ziek, kon uiteindelijk niet meer werken en zat in een negatieve spiraal. Door een bacterie in de darmen, die pas na een aantal maanden werd gevonden, verkeerde antibiotica en daarbij nog een parasiet, waren de darmen er slecht aan toe.

Via, via kwam ik bij Angelique terecht.
read more

V (42)

Ik had veel last van angstproblemen en gedachten die mijn dagelijkse leven beïnvloedde. Tijdens de behandelingen leerde ik om hier steeds beter mee om te gaan. Dit ging natuurlijk niet direct weg, maar ik voelde wel steeds meer verbeteringen.
read more

M (21)

Ik ben bij Angelique geweest voor EMDR. Dit heeft veel voor mij gedaan. Mijn angsten, spanning en piekeren zijn echt enorm verminderd. Bij Angelique voelde ik me erg op mijn gemak. Ze straalt rust uit en is heel erg lief. Door de EMDR ben ik mij een heel stuk beter gaan voelen. Bedankt Angelique.

V (45)

Bij Angelique gekomen voor de behandeling van mijn pds klachten. Na drie maanden kan ik concluderen dat hypnotherapie bij pds klachten heel goed helpt!

V (48)

Hypnotherapie was nieuw voor mij, wat ik best  spannend vond. Tijdens de sessies verliep deze vorm van therapie heel goed en bleek voor mij een goede manier om problemen aan te gaan. Ik kan zeker beter omgaan met situaties waar ik eerder  problemen mee had, maar dit is een proces waar ik zelf mee verder wil. Angelique heeft mij een manier laten zien hoe ik dit kan doen en daar ben ik blij mee.

Angelique je bent attent, professioneel,  luistert goed en kan erg goed de kern van een verhaal/ probleem eruit halen. Je manier van situaties/ problemen verhelderen zijn prettig/ goed. De behandeling heeft mij zeker al veel gebracht.

Ik kwam om over mijn onrust/ onvrede in mij te praten, om te leren hoe hiermee om te gaan en/ of op te lossen. De gesprekken en de hypnotherapie hebben daar beiden bij geholpen. Ik ben rustiger, ik heb een aantal dingen uit mijn verleden afgesloten wat beter voelt. Ik heb duidelijker voor ogen hoe ik met (moeilijke) situaties om kan gaan.
read more

V (53)

Door verschillende gebeurtenissen zat mijn hoofd vol en wist ik niet meer hoe ik dit aan moest pakken. Via mijn vriendin kwam ik bij jou terecht. We hadden meteen een klik en jij zei dat je mij wel kon helpen.

De hypnotherapie heeft mij heel erg geholpen om de gebeurtenissen in mijn leven te verwerken en een plekje te geven. Daardoor is er weer ruimte in mijn hoofd ontstaan en kan ik het weer aanpakken en doorgaan. Ik vind het nog steeds ongelofelijk dat ik mij na een aantal weken al zo anders en sterk voel en dat ik mij niet meer kan voorstellen dat ik mij zo rot heb gevoeld! Heel dankbaar ben ik Angelique. Ze is een heel warm persoon, die alle begrip heeft voor je situatie en met heel veel geduld naast je staat en begeleidt. Ik kan haar dan ook iedereen aanraden. Thanks Angelique! xx
read more

V (50)

Diverse onverwerkte issues uit het (nabije) verleden kwamen met regelmaat aan de oppervlakte, waardoor ik niet meer mijzelf was.
Na de behandeling kan ik concluderen dat ik geen last meer heb van onverwerkte gevoelens. Ik voel hierdoor geen “ballast” meer en dat geeft een heerlijk gevoel.

M (52)

Ik kwam omdat ik last had van een prikkelbare darm, mijn ontlasting een drama was, ik had veel stress in mijn lijf en ik sliep slecht. Ik had geen energie meer.
Ik wist niet waar ik moest beginnen totdat jij op mijn pad kwam.
read more

V (41)

Ik ben aan de behandeling begonnen omdat ik niet meer normaal kon leven met mijn pds klachten.
De behandeling heeft er voor gezorgd dat ik weer een normaal leven heb en weer zin heb om leuke dingen te doen.

V (18)