Ik ben bij Angelique terecht gekomen op een moment dat ik mezelf helemaal aan het kwijtraken was. Ik voelde me elke dag ziek, kon uiteindelijk niet meer werken en zat in een negatieve spiraal. Door een bacterie in de darmen, die pas na een aantal maanden werd gevonden, verkeerde antibiotica en daarbij nog een parasiet, waren de darmen er slecht aan toe.

Via, via kwam ik bij Angelique terecht. Van haar heb zoveel geleerd. Het vechten, altijd doorgaan en aanpakken ten koste van mezelf hebben we in beeld kunnen brengen via de hypnotherapie. Met behulp van EMDR hebben we ook de inmiddels enorm grote opgebouwde angst kleiner kunnen maken.
Met praktische tips, visualisaties en uitgewerkte stappen op papier kon ik ook echt aan de slag met het inbouwen van rustmomenten en omgaan met angstige gevoelens en gedachten.

Ik ben Angelique zo dankbaar voor het gevoel van vertrouwen en veiligheid dat ik bij haar heb gevonden. Ze is ontzettend betrokken en heeft echt tijd, aandacht en interesse. Ik heb me steeds heel erg op mijn gemak gevoeld en kon met al mijn emoties en gevoelens terecht. Ik had het gevoel dat Angelique echt met mij meeleefde en me wilde helpen. Nergens anders heb ik me zo begrepen en geholpen gevoeld. Dat is zoveel waard als je in een lastige periode zit.