psychotherapie_noordwijk_9

Angelique Selier

Mijn naam is Angelique Selier, ik ben getrouwd en trotse moeder van 3 jongens.

In mijn werk én in mijn leven is menselijk contact mijn grootste drijfveer. Ik heb een enorme passie voor mensen en voor alles wat hen beweegt. Je bent als mens uniek, hebt een eigen emotioneel, lichamelijk en spiritueel bestaan. Een verleden, een heden en een toekomst. Je beweegt je binnen de context van jouw leven, waarbij er soms behoefte kan zijn aan steun, hulp of begeleiding. Om welke reden dan ook.

In het logo van Psychotherapie Noordwijk is het lemniscaat (infinity-teken) verwerkt. Een symbool dat staat voor oneindigheid, eeuwige beweging, zonder begin en zonder einde, één geheel. Het is een teken van verandering en meebewegen. Met het middelpunt als evenwicht, balans. Het heeft geen richting, geeft geen richting. Niets komt ooit terug op dezelfde manier.

Voor mij staat dit gelijk aan het leven. Het leven is steeds aan verandering onderhevig en blijft je uitdagen. Daar heb je soms hulp bij nodig. Mijn missie is jou te begeleiden in het proces van heelwording en groei. Het voelt als een voorrecht daarvan deel te mogen uitmaken. Voel je welkom!

 

Opleidingen:

Certified NLP Practitioner (NLPPunt.nl)
Certified NLP Master Practitioner (NLPPunt.nl)
Counseling met verbeeldingskracht (BGL & Partners)
Integratieve Psychotherapie/hypnotherapie (BGL & Partners)
Psycho Sociale Basiskennis (SHO/Con Amore)
EMDR MP (BIVT)
PDS-therapie 1 en 2 (BIVT)

Meer vragen?

Heb je na het lezen nog vragen, heb je behoefte aan meer informatie of wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 06-81047000 of vul het onderstaande formulier in.