Hand gevormd door mensen

Werkwijze

Wanneer je kiest voor Psychotherapie Noordwijk zullen we starten met een intakegesprek. We maken kennis met elkaar en bespreken uitgebreid wat jouw klachten, hulpvraag en doelen zijn.

Een gevoel van veiligheid en vertrouwen is erg belangrijk. Wanneer we beiden voldoende vertrouwen hebben, bepalen we samen hoe jouw traject eruit zal zien en hoeveel sessies we nodig zullen hebben. Doorgaans zijn 3 tot 8 sessies (na intake) voldoende voor een enkelvoudige vraag. Voor een meer gecompliceerde hulpvraag gelden langere trajecten.

Tijdens de behandeling staan jij en jouw hulpvraag centraal. Om er zeker van te zijn dat de ontwikkelingen passen bij de gestelde doelen, zullen we steeds het effect van de voorgaande sessie evalueren. Jouw ideeën, inbreng en inzet zijn daarbij erg belangrijk.
Als therapeut zal ik de lijn richting jouw doel bewaken. Mijn persoonlijke aanpak is oprecht, warm en resultaatgericht met ruimte voor humor.

Wanneer jij hebt bereikt wat je voor ogen had of op eigen kracht weer verder kunt, zullen we het traject afronden.

Praktische informatie

Meer vragen?

Heb je na het lezen nog vragen, heb je behoefte aan meer informatie of wil je een afspraak maken, neem dan contact op via 06-81047000 of vul het onderstaande formulier in.