Deze website wordt met zorg geredigeerd. Psychotherapie Noordwijk besteedt veel aandacht aan het actueel, toegankelijk, correct en compleet maken van deze website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Teksten van officiële, schriftelijke publicaties zijn daarom doorslaggevend. Psychotherapie Noordwijk kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze website. Deze website geeft soms toegang tot internetsites en/of informatiebronnen die door andere organisaties worden onderhouden. Psychotherapie Noordwijk kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina’s. Informatie die essentieel is voor de gebruiker dient dus altijd door de gebruiker zelf gecontroleerd te worden bij uitvoerende of verantwoordelijke instanties.

Mocht u op deze site informatie tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuist is, dan verzoeken wij u vriendelijk dit via email aan ons kenbaar te maken.